LeadLearners.Org™ Thanks to all our 873699 visitors today, Monday, 29/Nov/2021

Zgjidh Bursave Pozicioni
Lead Learners LeadLearners.Org
Faqet e rekomanduar: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | PajtohemEmri i bursave / programit:
Programi Ndërkombëtar Tajvan diplomuar (TIGP)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Rrjetet TIGP-Sociale dhe Programit njeriut në qendër Computing (SNHCC)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
TIGP-qëndrueshëm Shkencë kimike & Program Teknologji (SCST)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Programi Neuroshkencë TIGP-ndërdisiplinore (INS)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Programi TIGP-Biodiversiteti (BIODIV)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Programi i Sistemit TIGP-Earth Science (ESS)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Programi Mjekësia TIGP-molekulare (MM)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
TIGP-Nano Shkencës dhe Programi i Teknologjisë (NANO)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Programi TIGP-Bioinformatics (BIO)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Programi Biologji Cell TIGP-molekulare dhe (MCB)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
TIGP-molekulare dhe biologjike Programi i Shkencave Bujqësore (MBA)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
TIGP-molekulare Shkencës dhe Programi i Teknologjisë (MST)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
Biologji TIGP-kimike dhe Programi Biofizikë molekulare (CBMB) në zbulimin e drogës dhe Bioteknologji

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2016
Emri i bursave / programit:
MREs në vaskulare dhe Cellular Inflamacioni / MKK MREs në shkencat vivo

Afati i fundit për aplikim:
* 29 Maj 2015
Emri i bursave / programit:
30 Ekonomat PhD në Universitetin e Portsmouth

Afati i fundit për aplikim:
* 4 qershor 2015
Emri i bursave / programit:
DAAD Bursat për vendet në zhvillim studentët, 2016-2017

Afati i fundit për aplikim:
* Ju lutemi të kontaktoni institucionet përkatëse kanë të drejtë sa i përket afatit për aplikim, sepse afatet e aplikimit mund të ndryshojnë nga universiteti në universitet.
Emri i bursave / programit:
Studimesh PhD në Ekonomi Shëndetësisë: Rritja e cilësisë në kujdesin social përmes analiza ekonomike

Afati i fundit për aplikim:
* 12 qershor 2016
Emri i bursave / programit:
Tre Studentships PhD në neuroimaging dhe sëmundjeve kardiovaskulare

Afati i fundit për aplikim:
* 12 qershor 2015
Emri i bursave / programit:
Studimesh PhD në partneritet me Institutin e Energjisë Technologies

Afati i fundit për aplikim:
* 8 qershor 2015
Emri i bursave / programit:
PhD studimesh - Virtual Reality Bazuar microsurgery Simulimi i Sistemit për Trajnim Neurosurgical

Afati i fundit për aplikim:
* 26 qershor 2015
Emri i bursave / programit:
Studentships kërkimore në Universitetin Middlesex

Afati i fundit për aplikim:
* 5 qershor 2015
Emri i bursave / programit:
Programi Ndërkombëtar Tajvan diplomuar (TIGP)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Rrjetet TIGP-Sociale dhe Programi njeriut në qendër Computing (SNHCC)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
TIGP-Qëndrueshëm Shkencë kimike & Program Technology (SCST)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Program Neuroshkencë TIGP-ndërdisiplinore (INS)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Program TIGP-Biodiversitetit (BIODIV)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Programi i Sistemit TIGP-Earth Science (ESS)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Program Mjekësia TIGP-molekulare (MM)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
TIGP-Nano Shkencës dhe Teknologjisë Program (NANO)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Program TIGP-Bioinformatics (BIO)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Programi Biologji Cell TIGP-molekulare dhe (MCB)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
TIGP-molekulare dhe biologjike Program Shkencave Bujqësore (Mbas)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
TIGP-molekulare Shkencës dhe Teknologjisë Program (MST)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Biologji TIGP-Kimike dhe Programi i biofizikës molekulare (CBMB) në Discovery drogës dhe Bioteknologji

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
White Rose DTC

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Ph.D. Pozicioni në Kompjuterike Grafika në kuadër të projektit të BE-ITN モ Shpërndarë 3D Object Dizajn ヤ (distro)

Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2015
Emri i bursave / programit:
Biomasa Konvertimi te Rinovueshme Kimikatet dhe Energjetikës

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Inxhinieri qëndrueshme Fosfor-Rich Organike Fertilisers

Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2015
Emri i bursave / programit:
Integrimi ndjenjë të vendit në shtëpitë e moshës miqësore dhe komunitetet

Afati i fundit për aplikim:
* 27 shkurt 2015
Emri i bursave / programit:
Trillim temperatura dhomë e perovskite bazuar qelizat diellore

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Vlerësimi ekstreme të nivelit të detit në rajonin australian nga lartësimatës satelitore dhënave

Afati i fundit për aplikim:
* 1 gusht 2015
Emri i bursave / programit:
Miqësi PhD në CIC biomaGUNE, San Sebastian, Spanjë: zhvillimi i metodologjisë së re për sintezën e mimetics glikan, ndërton multivalent dhe vlerësimin e tyre bio në testet funksionale imunitar

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Bursë studimesh SEAHA financuar plotësisht: Imazhe Hyperspectral për trashëgiminë: Nga librat për tulla

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Baza molekulare e njohjen substrate nga ligases ubiquitin

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikacionet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Çfarë pasojash ka decentralizimi i prodhimit të energjisë kanë për kërkesën e energjisë lokale?

Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2015
Emri i bursave / programit:
Shërim të naftës nga rezervuarët ndarë: imbibition spontan në karbonate nën zbutja ndryshme

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2015
Emri i bursave / programit:
Avancuara testet e migracionit qelizë

Afati i fundit për aplikim:
* 3 mars 2015
Emri i bursave / programit:
3D shtypjen e strukturave bioinspired mekanike

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikacionet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Mjete të reja Photonics zbulohej misteret dhe mekanika e qelizave biologjike

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikacionet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Pėrshkueshmėrisė e vorbull Antarktik

Afati i fundit për aplikim:
* 15 shkurt 2015
Emri i bursave / programit:
Bursë studimesh PhD në Solid-State Kimisë: In-situ Karakterizimi i Lartë Performance Materiale thermoelectric

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shtator 2015
Emri i bursave / programit:
Menaxhimi i qendrueshem i tokes bujqesore sipas riciklimit algave Biomasa ne toke
Afati i fundit për aplikim:
* 7 prill 2014Emri i bursave / programit:
9 JSMC doktoratures Pozicioni Hulumtues: komponentet Simbioze-specifike exudate nga perfitues root-kolonizuar kerpudhat Piriformospora treguesve dhe Arabidopsis thaliana
Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2014Emri i bursave / programit:
Vleresimi funksional dhe biologjik i nje Implant materiale te reja per te Treat Defektet e Kontaktit kerc
Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2014Emri i bursave / programit:
Drejt energji te gjelber: kompjuterike rruga-gjetje per materialet optimizimin e qelizave te ngurta oksid karburantit
Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjate gjithe vititEmri i bursave / programit:
Bursa PhD: Zhvillimi i nje sistemi biomimetic vete-montimi peptide / polimer per inxhinieri indeve
Afati i fundit për aplikim:
* 7 mars 2014Emri i bursave / programit:
Bursa PhD ne Nano-mekanikes
Afati i fundit për aplikim:
* 16 qershor 2014Emri i bursave / programit:
Vete-Kuvendi ne Thelle EUTECTIC tretes
Afati i fundit për aplikim:
* 1 qershor 2014Emri i bursave / programit:
Studimi Forca Atomike mikroskopi i ndryshimeve strukturore dhe funksionale ne proteinat e membranes pas agonist dhe antagonist detyrues
Afati i fundit për aplikim:
* 15 mars 2014Emri i bursave / programit:
9 Pozitat PhD: Nxjerrja e informacionit te pastrukturuar ne lidhje me nderveprime te gjeneve rregullatore ne kerpudhave patogjene te njeriut nga dokumente hulumtimi biologjike
Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2014Emri i bursave / programit:
8 PhD ne Moti Related Rreziqet
Afati i fundit për aplikim:
* 11 prill 2014Emri i bursave / programit:
Rrjeti Shkence, Optimization dhe te dhenave Fusion ne nje qytet te zgjuar
Afati i fundit për aplikim:
* 31 gusht 2014Emri i bursave / programit:
14 Pozitat PhD ne Termeteve Inxhinieri dhe Inxhinieri Sizmologjise
Afati i fundit për aplikim:
* 11 prill 2014Emri i bursave / programit:
8 Pozitat PhD ne Riskut dhe Menaxhimit te Emergjencave: Programe hapura
Afati i fundit për aplikim:
* 11 prill 2014Emri i bursave / programit:
9 JSMC doktoratures Pozicioni Hulumtues: Zbulimi i Frenuesit molekula te vogla te Zhvillimit shumeqelizore
Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2014Emri i bursave / programit:
PhD dhe MREs Studentships 2014-2015 ne Universitetin e Ulster
Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2014Emri i bursave / programit:
Program i diplomuar Tennessee Tech University (TTU) Shkenca kompjuterike (CS): Assistantships mesimore
Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2014Emri i bursave / programit:
Marie Curie Hulumtues faze te hershme ne Deep Embedment qethje Forcimin e strukturave te betonit duke perdorur CFRP
Afati i fundit për aplikim:
* 28 mars 2014Emri i bursave / programit:
Universiteti i bursave Edinburg

Afati i fundit për aplikim:
* 1 maj 2014
Emri i bursave / programit:
Konkurrenca Ese Leadershipgraphy

Afati i fundit për aplikim:
* 15 shkurt 2014
Emri i bursave / programit:
75 bursat të disponueshme për studime të doktoraturës në Shkencës dhe Teknologjisë në Universitetin Lancaster më 2014

Afati i fundit për aplikim:
* Ndryshon nga programi në program
Emri i bursave / programit:
Francë: Lebesgue Master Bursat 2014-2015

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2014
Emri i bursave / programit:
Zhvillimi i metodave të romanit të projektimit kompjuterike për zvogëlimin e ndikimit cavitation

Afati i fundit për aplikim:
* 15 mars 2014
Emri i bursave / programit:
Microtubules dinamike në regji Cell Migracionin

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Hetimi i proceseve subglacial duke përdorur të largët ndjerë

Afati i fundit për aplikim:
* 17 shkurt 2014
Emri i bursave / programit:
Machining e materialeve të avancuara

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
PhD bursë studimesh në genomics popullsisë e butak komercialisht të rëndësishme evropiane

Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2014
Emri i bursave / programit:
Trajnimi doktoratës në Biologji sintetike

Afati i fundit për aplikim:
* Ndryshon nga programi në program
Emri i bursave / programit:
Bursa PhD në parashikuese toksikologji përdorur qasje të Chemoinformatics

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikoni sa më shpejt të jetë e mundur
Emri i bursave / programit:
Norwich Biosciences doktorature Partneriteti Trajnim

Afati i fundit për aplikim:
* Mund të shtyjë për nga programi në program
Emri i bursave / programit:
Remote sensing e pronave të ujit duke përdorur Raman spectroscopy

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2014
Emri i bursave / programit:
Hulumtimi mbi antibiotikët cefalosporinet në mishit dhe produkteve të qumështit

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2014
Emri i bursave / programit:
Fizika Bursa per PhD Metamaterial Fizika: shpërndajnë dhe Lokalizimi i Mikrovalët valët sipërfaqësore

Afati i fundit për aplikim:
* 14 shkurt 2014
Emri i bursave / programit:
Bursa PhD në kompozicionale Reservoir Simulimi Përfshirja e ekuilibrave komplekse Faza

Afati i fundit për aplikim:
* 15 Maj 2014
Emri i bursave / programit:
Modelimit efikas dhe optimizimin e nano-plasmonic biosensors avancuara optike dhe shënuesit

Afati i fundit për aplikim:
* 1 prill 2014
Emri i bursave / programit:
Bursat Arnold Heidsieck në SHBA për Studentët në Humane

Afati i fundit për aplikim:
* 27 mars 2014
Emri i bursave / programit:
Programi Ndërkombëtar Tajvan diplomuar. Një grup i programeve të doktoraturës që ofrohen në gjuhën angleze në Tajvan

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2014.
Emri i bursave / programit:
Danimarka: Bursa PhD në X-ray Ndjekja e Mocionit Atomike gjatë reaksioneve kimike që përdorin pagesë Electron Lasers

Afati i fundit për aplikim:
* 6 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Belgjikë: doktoraturës Pozita në Statistikat në ULB

Afati i fundit për aplikim:
* 30 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Itali: 29 Cikli Ph.D. telefononi-Politecnico di Milano

Afati i fundit për aplikim:
* 24 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Oogle Anita Borg Memorial Scholarship

Afati i fundit për aplikim:
* 31 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Termo-të përgjegjshëm polimere kthyeshëm për thelb safet Lithium Battery elektrolite.

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Lëngëzim i agglomerates Fat-i detyruar Particle

Afati i fundit për aplikim:
* 21 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Termo-të përgjegjshëm polimere kthyeshëm për thelb safet Lithium Battery elektrolite.

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Modifikimi diferenciale e glycosaminoglycans nga VEGFA dhe VEGFC dhe efektet pasuese mbi integritetin pengesë Genc.

Afati i fundit për aplikim:
* 3 maj 2013
Emri i bursave / programit:
Nanotube përforcuar Kalciumi Fosfat Composites si tonik Bone Implants: PUPSMD-0006

Afati i fundit për aplikim:
* 25 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Përpunimit lëndë ushqyese Winter, denitrifikimit dhe të ciklit të karbonit feedbacks në dete shelfin kontinental

Afati i fundit për aplikim:
* 17 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Përshtatjes sociale: Kur Software jep përdoruesit një Voice

Afati i fundit për aplikim:
* 21 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Avancuar Coring Presioni

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Kuptimi bazat qelizore dhe molekulare për rritjen e bashkëveprimit fluorescein me qelizat epiteliale pas ekspozimit ndaj toksinave ose irritues (studimesh CASE)

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Zoti Kelvin Adam Smith Bursa PhD

Afati i fundit për aplikim:
* 19 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Përdorimi Tool në New Caledonian Crows

Afati i fundit për aplikim:
* 30 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Brownian lëvizje, përhapjen dhe fractals në media çrregulluar

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Para-kolonizimi i vrapues lulushtrydhe dhe bimëve tabaka me kërpudhave arbuscular mycorrihizal për të menaxhuar Verticillium A dëshiron

Afati i fundit për aplikim:
* 30 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Kaosi dhe fractals në rrjedhat fluide

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Minierave të dhënave të tërë rend gjenomit për të luftuar sëmundjet infektive

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Para-kolonizimi i vrapues lulushtrydhe dhe bimëve tabaka me kërpudhave arbuscular mycorrihizal për të menaxhuar Verticillium A dëshiron

Afati i fundit për aplikim:
* 30 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Rregullorja e morphogenesis në Drosophila

Afati i fundit për aplikim:
* 30 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Vocalisations si një tregues të mirëqenies të derrave

Afati i fundit për aplikim:
* Nuk ka aplikacionet më shumë duke u pranuar
Emri i bursave / programit:
Blerja e komponimeve natyrore fosforit tokës nga kulturat: drejt, të ulët të prodhimit të qëndrueshëm pleh kulture

Afati i fundit për aplikim:
* 22 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Blerja e komponimeve natyrore fosforit tokës nga kulturat: drejt, të ulët të prodhimit të qëndrueshëm pleh kulture

Afati i fundit për aplikim:
* 22 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Argumentim dhe Privacy

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Ekzaminimi mjekim-marrjen në shëndetin mendor

Afati i fundit për aplikim:
* 9 qershor 2013
Emri i bursave / programit:
Spectroscopy Raman e shkëmbinj Mars-analoge

Afati i fundit për aplikim:
* 3 maj 2013
Emri i bursave / programit:
Nanocomposites me furçë-si përforcim

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Prodhimi i Biosurfactants përdorimit Alternative Burimet karboni

Afati i fundit për aplikim:
* 31 korrik 2013
Emri i bursave / programit:
Një kuadër gjenetike për gjenerimin rrënjë model të enëve të gjakut

Afati i fundit për aplikim:
* 31 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Përkthimi proteinave Rrjeti Modele në Klinikën përdorur algoritme Machine Mësimore

Afati i fundit për aplikim:
* 19 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Gjeomorfologjia e Viking dhe porteve mesjetare në të Atlantikut të Veriut

Afati i fundit për aplikim:
* 29 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Kontrolli Vibration i strukturave joelastike layered

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Efekti i ndryshimeve dietë gjatë zhvillimit të sëmundjes Alzheimer

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Mbajtja gumëzhimë bletët në ferma: rritjen e efektivitetit dhe të jetë e gjatë e polen dhe nektar përzierjet për skemat administrimin e mjedisit bujqësore

Afati i fundit për aplikim:
* Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Duke përdorur gjenetikën kimike si një mjet për të eksploruar rrugët rregullatore azotit në zhvillimin e grurit

Afati i fundit për aplikim:
* 17 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Optimizimi shërim Fosfat nga ujërat e zeza duke përdorur organizmave fotosintetike ujore.

Afati i fundit për aplikim:
* 26 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Kufizuar pasigurinë Cascade në Vlerësimi Dëmtimet përmbytjes: Sites të dhënave-Të dhënat e pasura dhe të varfra

Afati i fundit për aplikim:
* 25 prill 2013
Emri i bursave / programit:
Parashikimi Rajonale e ndryshimeve të reshjeve - një qasje e buxhetit të energjisë

Afati i fundit për aplikim:
* 7 qershor 2013
Emri i bursave / programit:
MKK: Analiza funksionale e minj me fshirjen shënjestër të një geni të sapo-të implikuar në skizofreni

Afati i fundit për aplikim:
* 6 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Universiteti i Warwick Programit të Kërkimeve të Biznesit

Afati i fundit për aplikim:
* Maj 2013
Emri i bursave / programit:
Llogaritje atomet Ftohtë bazuar kuantike me një qubit pastër

Afati i fundit për aplikim:
* 30 prill 2013
Emri i bursave / programit:
ACPO / Home Office - Carbon Kostoja e Krimit: Një studim i sinergjive mes të lëvizte në një krim të ulët dhe shoqëri të karbonit të ulët

Afati i fundit për aplikim:
* 28 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursave Exchange International

Afati i fundit për aplikim:
* 15 Maj 2013, 15 nëntor 2013
Emri i bursave / programit:
Programi Ndërkombëtar Fondacioni i Bursave Universitare

Afati i fundit për aplikim:
Nuk ka aplikim të veçantë kërkohet
Emri i bursave / programit:
Teknologji efikase dhe roman compression CO2 për prodhimin e karbonit neutral të energjisë elektrike

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Efekti i ndryshimit të klimës mbi prodhimin ujëmbledhës depërtueshëm duke përdorur një metodologji të re të vlerësimit të integruar

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni PhD në Qendrën për Kozmologji dhe Particle Physics fenomenologjisë

Afati i fundit për aplikim:
* 17 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni doktoratës studenti në Biostatistics

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni PhD në genomics popullsisë njerëzore

Afati i fundit për aplikim:
* 28 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Ph.D. Bursa në robotikë

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Miqësi PhD në shërimin e burimeve nga mbeturinat elektronike dhe të projektimit për End-i-Jetës

Afati i fundit për aplikim:
* 15 mars 2013
Emri i bursave / programit:
Jo-klinike Studentships MREs / PhD në muskulor Moshimin

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Qendra e Trajnimit EPSRC doktoratës në Prodhim i vazhdueshëm dhe kristalizimit

Afati i fundit për aplikim:
Pas shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Mbrojtja e qelizave të flokëve të brendshme nga dëmtimi vdekjeprurës: parandalimin progresion të humbjes së dëgjimit të thellë

Afati i fundit për aplikim:
* 25 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Herët Toarcian (Early Jurassic) ngjarje e zhdukjes në masë në Tethys lindore: integrimin e të dhënave paleontologjike dhe gjeokimike nga Bullgaria

Afati i fundit për aplikim:
* 15 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Potenciali për kontrollin biologjik të karkaleca vrasës (Dikerogammarus villosus)

Afati i fundit për aplikim:
* 18 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Modelimit kompjuterike e rritjes kontrollit kënd nëpër bimëve të larta

Afati i fundit për aplikim:
* 7 janar 2013
Emri i bursave / programit:
SHKENCA integrues teorike dhe eksperimentale ANALITIKE

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Mundësitë e financimit PhD në Studimet e Lindjes së Mesme

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Akademik Research Fellow (Cloud Computing dhe Cyber ​​Security)

Afati i fundit për aplikim:
* 3 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni post-doc në të dhënat e minierave dhe të largëta ndjerë

Afati i fundit për aplikim:
* 5 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Dy studiues pozicione PhD në Universitetin e Alkales

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2013
Emri i bursave / programit:
Pozita Postdoktorature në Sociale Rrjeti Minierave dhe Analiza (SNMA) në Rutgers University

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
PhD dhe MSc Positions: Programi Teknologji Media dhe Arte

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Stduentship PhD - Optika Pranë-fushë

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Hetimin e rolit biologjik të strukturave të ADN i-motiv

Afati i fundit për aplikim:
* 1 mars 2013
Emri i bursave / programit:
Eksplorimi marrëdhëniet në mes të strukturës së grurit fibër dietik dhe veprimtarinë prebiotic

Afati i fundit për aplikim:
* 22 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Përmirësimi modelimin e përgjigjeve të grurit për të stresit temperaturë të lartë në bazë të ndryshimit të klimës

Afati i fundit për aplikim:
* 22 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Pse ndodhin barërat e këqija, kur dhe ku ata e bëjnë?

Afati i fundit për aplikim:
* 22 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Organizata e nënës dhe përshtatja e membranave bioenergetic

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Si Massive Stars Form? Studimet Infrared

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Baza molekulare e kuvendit dhe biogenesis e bakteriale mikro-compartments

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Zhvillimi i një metodë të qëndrueshme për përcaktimin e bioaccessibility e ndotesve organike nga vendet e ndotura

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Ndërtesat LZC dhe menaxhimi i zgjuar energji për një motorsport qark zero-karbon

Afati i fundit për aplikim:
* 8 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Projektimi gating në solids microporous për përthithjes së gazit selektive

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Eksplorimi i Aplikacione bioteknologjike e Magnetosomes nga Bakteret Magnetotactic

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Algoritmet për analizën automatike të radiographs të gju me aplikimet në diagnostikimin dhe monitorimin e osteoarthritis

Afati i fundit për aplikim:
* 18 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Një program PhD tre-vjeçar në Biologji, duke filluar në tetor 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni PhD në biofizikës me spectroscopy X-ray

Afati i fundit për aplikim:
* 20 janar 2013
Emri i bursave / programit:
13 PhD dhe 1 Pozitat Akademik në AccliPhot

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursat për studentët e doktoraturës në Sistemin e fizikës diellore

Afati i fundit për aplikim:
* 15 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicion PhD duke u fokusuar në kuantifikimi pasigurisë së bashku modeleve hidro-biogeokimike ekosistemit

Afati i fundit për aplikim:
* 30 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni PhD në Universitetin Catholique de Louvain Bel

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Felix Bursat për Master program MPhil / PhD 2013/2014

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursa kerkimore në The Shkollës Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursa PhD në Manuka Tree Fiziologji

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Hetimi i klimës Antarktik i 200 viteve të fundit duke përdorur increments të rritjes vjetore në shell e bivalvore molusk Yoldia eightsi

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Matematike Modelimi i Oqeani Tides (Astrophysical dhe gjeofizike Dinamika Fluid)

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Ekologjia dhe epidemiologjia e Trichomonas gallinae në rënie të shpejtë Turtle Dove Streptopelia turtur dhe columbiformes tjera sympatric

Afati i fundit për aplikim:
* 21 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Vlerësimi i aplikimit të teknologjive multibeam echosounder në Mbretërinë e Bashkuar të habitateve detare sistemet e klasifikimit të Mbikëqyrësve: Dr Gay Mitchelson-Jakobi, Dr Ronan Roche, Dr Jim Bennell

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Kohëzgjatje të produktit dhe të burimeve përdorimit

Afati i fundit për aplikim:
09:00, e premte 15 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Bursave MBA & burse, për Studentët Ndërkombëtare në Portsmouth Business School, Britania e Madhe

Afati i fundit për aplikim:
Afatet për aplikimet e bursave janë:
-Rrethi i parë: 21 dhjetor 2012
-Raundi i dytë: Mar 1, 2013
-Final rrumbullakët: 31 maj 2013
Emri i bursave / programit:
Betty Fletcher Memorial Udhëtimi Bursave

Afati i fundit për aplikim:
Mid prill 2013
Emri i bursave / programit:
Bursave Bill Jameson futbolli

Afati i fundit për aplikim:
Fundi i shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Evropë: Masters Erasmus Mundus në Shëndetit Publik

Afati i fundit për aplikim:
* 10 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Evropë: Master Evropian në Bërthamore Fusion Shkencës dhe Inxhinierisë Fizike (Fusion-PE)

Afati i fundit për aplikim:
* 1 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Master Erasmus Mundus në Identitetit Food: Europe

Afati i fundit për aplikim:
Ndryshon. Ju lutem, shihni faqen e internetit http://olage.groupe-esa.com/
Emri i bursave / programit:
Evropë: Programi Erasmus Mundus në administrimin e rrezikut të përmbytjes

Afati i fundit për aplikim:
* 6 Jan 2013
Emri i bursave / programit:
Gjermani: Dy pozita PhD në ekologji egra bee

Afati i fundit për aplikim:
* 18 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Evropë: EUROMIME-Evropian Master në Media Inxhinieri e Arsimit

Afati i fundit për aplikim:
* 2 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Gjermani: 10 pozicionet e doktoraturës dhe 6 bursa-Bamberg doktoraturës Shkolla diplomuar i Shkencave Sociale (BAGSS)

Afati i fundit për aplikim:
* 19 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Associate Research post-doktoraturës: Shkencat e Komunikimit Njeriut, Universiteti i Sheffield-Fakulteti i Mjekësisë, Stomatologjisë dhe Shëndetësisë

Afati i fundit për aplikim:
Posti është në dispozicion menjëherë.
Emri i bursave / programit:
Akademik Research Associate: mukusit përshkon nanogrimcore drogës Delivery Systems [Aleksandër] Universiteti i Greenwich

Afati i fundit për aplikim:
* 10 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Studiues i Akademik: Universiteti i Institutit Oxford-Gray e Rrezatimi Onkologjisë dhe Biologji

Afati i fundit për aplikim:
* 3 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Akademik Research Assistant: Universiteti i Oxford-Sir William Dunn Shkolla e Patologjisë

Afati i fundit për aplikim:
* 2 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Akademik Research Associate: Universiteti i Edinburgut-Royal (Dick) Shkolla e Studimeve Veterinare

Afati i fundit për aplikim:
* 24 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Njësia MKK Njeriut ushqyerit Research HNR

Afati i fundit për aplikim:
* 6 Jan 2013
Emri i bursave / programit:
Strategjia roman për ofrimin e sigurt dhe efektive të insekticideve

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Evolucioni dhe ekologji e se si bakteret mutualist mbrojnë ushtrisë së këtyre insekteve nga sëmundje

Afati i fundit për aplikim:
* 18 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Ekologjia e ekosistemeve mesophotic koral

Afati i fundit për aplikim:
* 18 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Komunitetet Red Mbretëresha: coevolution e parazitëve të shumta me një popullsi të presë rra

Afati i fundit për aplikim:
* 18 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Kinetikë dhe photochemistry e fazës së gazit dhe reagimet heterogjene në aerosols në mjedise atmosferike dhe astrochemical

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Një qasje e integruar gjenetik për të analizuar ekologjinë hapësinor të bletëve dhe polen (DTP 022 U13)

Afati i fundit për aplikim:
* 7 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
IDCORE ofron një program katër vjeçar EngD (Inxhinieri doktoraturë)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 mars 2013
Emri i bursave / programit:
Fission Produkt Kimi Gjatë bërthamore Karburanti riciklimit

Afati i fundit për aplikim:
* 11 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Projektimi dhe menaxhimin e pyjeve për shëndetin

Afati i fundit për aplikim:
* 17 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
2013 Ancora-Khazanah Azi Bursave

Afati i fundit për aplikim:
* 31 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Asia-Pacific Award Shërbimi Literacy Community / Matematika Remote

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Arlo D Harris Travel Bursave

Afati i fundit për aplikim:

Emri i bursave / programit:
Experimental biofizikës dhe Nanoteknologjia Mundësitë PhD & Studentships

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Pozicioni i financuar ACRITAS PhD në simulimet e molekulave selfassemblyof në sipërfaqe

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Rrjetet Kompleksi Photonic

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Ndikimi mjedisor i injektimit stratosferik pjesëz për Geoengineering

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Përdorimi i informacionit Heterospecific në një komunitet koral gumë

Afati i fundit për aplikim:
* 20 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Ndërtimi botë s rekord gjatë e sipërfaqes diellore ndryshueshmërisë rrezatimit (dimming / brightening)

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Shpërbërja dhe reaktivitet e lëndëve djegëse nitride në temperaturë të lartë kripëra shkrirë për ripërpunim

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Fondacioni Anu për Visual Arts bursa

Afati i fundit për aplikim:
Nuk ka aplikim të veçantë kërkohet
Emri i bursave / programit:
Vlerësimi i qëndrueshmërisë së operacioneve afatgjata të bimëve shkrirë kripë për përpunimin e karburantit bërthamor

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Pozicion PhD biologjisë molekulare / gjenetika / biokimisë në Universitetin e W? Rzburg

Afati i fundit për aplikim:
Aplikacionet e pranuara deri më 20 dhjetor 2012 do të konsiderohet
Emri i bursave / programit:
Postdoktorature dhe PhD pozita në genomics evolutive

Afati i fundit për aplikim:
* 19 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Anu Enterprise Kimi Bursat

Afati i fundit për aplikim:
Nuk ka aplikim të veçantë kërkohet
Emri i bursave / programit:
Financuara plotësisht pozicione PhD Bioinformatics në IMPRS-CBSC Berlin, Gjermani

Afati i fundit për aplikim:
* 24 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicion PhD? Mekanikë mikrotubul? në Universitetin Teknik të Mynihut

Afati i fundit për aplikim:

Emri i bursave / programit:
Një program PhD tre-vjeçar në Biologji, duke filluar në tetor 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Ph.D. Pozita në dispozicion në Institutin Max Planck e molekulare Fiziologji

Afati i fundit për aplikim:

Emri i bursave / programit:
PhD Studentët Pozita në Bimëve Fiziologji Biokimi / Cell Biologji / Bimëve

Afati i fundit për aplikim:

Emri i bursave / programit:
Anu Kolegji i Inxhinierisë dhe Shkencave Kompjuterike Ndërkombëtar pasuniversitare në nderon Award

Afati i fundit për aplikim:
May 29, dhe 30 nëntor të vitit ea h
Emri i bursave / programit:
Anu Fakulteti i Inxhinierisë Kompjuterike dhe Shkenca Ndërkombëtare Zemres bursa

Afati i fundit për aplikim:
30 Nën vjetore
Emri i bursave / programit:
Studiues Akademik (me kohë të plotë) e specializuar në kërkimin krahasuese të shtetit të mirëqenies

Afati i fundit për aplikim:
* 15 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Programi Fellowships kërkimore në Kolegjin e Evropës së Re në Rumani, 2013-2014

Afati i fundit për aplikim:
* 11 janar 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Bursat Jenkins Memorial në Universitetin e Oksfordit në Britani të Madhe

Afati i fundit për aplikim:
Afati i Aplikimit 2 (4 janar 2013 për Shkencave Mjekësore, Filozofi Politikë dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, 18 janar 2013 për të gjitha subjektet e tjera).
Emri i bursave / programit:
Studentët 2013 Volvo Group Program Bursat për Master Ndërkombëtar s në Suedi

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
2013 PhD Studentships në Studime Historike në Universitetin e Leicester në Britani të Madhe

Afati i fundit për aplikim:
* 8 mars 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Pepsi Bursat për studentët universitare në Menaxhimin e Mikpritjes, SHBA

Afati i fundit për aplikim:
1 janar-1 maj të çdo viti
Emri i bursave / programit:
2013 Bashkësia e Shteteve të Pavarura dhe Gjeorgjia Master? S Bursat në Mbretërinë e Bashkuar

Afati i fundit për aplikim:
* 24 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Dekani i Inxhinierisë Kërkimit Bursa për Përsosmëri Ndërkombëtar në Mbretërinë e Bashkuar

Afati i fundit për aplikim:
* 28 qershor 2013
Emri i bursave / programit:
2013 ndërkombëtare universitare Bursa në Universitetin e St Andrews në Mbretërinë e Bashkuar

Afati i fundit për aplikim:
* 22 mars 2013
Emri i bursave / programit:
2013/14 Besuar doktoraturës Fellowship në Universitetin e Floridës Qendrore në SHBA

Afati i fundit për aplikim:
* 15 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Amerika Latine Masters Bursat në Partneritetin me Santander në Mbretërinë e Bashkuar

Afati i fundit për aplikim:
* 24 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Bursat Banka Rezervë për Studentët Ndërkombëtare në Zelandën e Re

Afati i fundit për aplikim:
* 16 janar 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Universiteti Massey doktoraturës Bursa për Studentët Ndërkombëtare në Zelandën e Re

Afati i fundit për aplikim:
* 7 janar 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Hindu-Hitachi Bursa për Studentët indian në Japoni

Afati i fundit për aplikim:
* 31 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
NBHM Bursa për Programin e doktoraturës në Matematikë në Indi 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 30 nëntor 2012
Emri i bursave / programit:
2013 Wia Fondacioni Bursat vjetore për aplikuesit Gratë në SHBA

Afati i fundit për aplikim:
* 1 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
RVC Bursave për Studentët Jashtë në Universitetin e Londrës në Britani të Madhe, 2013/14

Afati i fundit për aplikim:
* 15 mars 2013
Emri i bursave / programit:
Skema e Bursave Commonwealth Shared në RVC Universitetin e Londrës në Mbretërinë e Bashkuar 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 15 mars 2013
Emri i bursave / programit:
2013-2014 CCAPS Para-doktorature disertacion Bursat për Studentët Ndërkombëtare në SHBA

Afati i fundit për aplikim:
* 15 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Bursat ndërkombëtare për Studentët universitarë në Universitetin e Kent në Britani të Madhe

Afati i fundit për aplikim:
* 31 Maj 2013
Emri i bursave / programit:
2013-2014 Bursat Japoni-FMN për Studentët aziatike në Japoni

Afati i fundit për aplikim:
Për Partneritet Track: Afati i aplikimit për rrugën e partneritetit është 10 dhjetor 2012.
Për Hapur Track: Nuk ka afat skadimi dhe aplikacionet janë pranuar dhe shqyrtuar gjatë gjithë vitit.
Emri i bursave / programit:
Thirrje për SCOR Programit të Bursave të Vizitave në Vendet në Zhvillim 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 31 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Lartë achiever Fondacioni Bursat për studentët afrikane në Universitetin e Nottingham në Mbretërinë e Bashkuar, 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 28 qershor 2013
Emri i bursave / programit:
Programi Bursat Global Universiteti i Lundit në Suedi 2013

Afati i fundit për aplikim:
* Jan 2013
Emri i bursave / programit:
2013 Amsterdam Bursa Meritës për Studentët Ndërkombëtare në Holandë

Lexo më shumë: 2013 Amsterdam Bursat merita për Studentët Ndërkombëtare në Holandë: 2012 2013 Bursat College, Bursa PhD, Akademik, Graduate Bursat Bursat ndërkombëtare
http://scholarship-positions.com

Afati i fundit për aplikim:
Afati i aplikimit për shtator 2013 konsum:
1 prill 2013 për studentët ndërkombëtarë.
1 gusht 2013 për studentët shkallë holandeze.
Emri i bursave / programit:
2013-2014 Bursat Japoni-FMN për Studentët aziatike në Japoni

Afati i fundit për aplikim:
Për Partneritet Track: Afati i aplikimit për rrugën e partneritetit është 10 dhjetor 2012.
Për Hapur Track: Nuk ka afat skadimi dhe aplikacionet janë pranuar dhe shqyrtuar gjatë gjithë vitit.
Emri i bursave / programit:
Bursa për Programet Global Master? S në Institutin Karolinska në Suedi 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 16 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursat për Master dhe PhD në Shkenca Mjedisore dhe Politika

Afati i fundit për aplikim:
MESPOM 3 janar 2013:? Për kandidatët që aplikojnë për bursa Erasmus Mundus. Aplikacionet e plotë duhet të dorëzohet me dëshmi të njohjes së anglishtes. 6 maj 2013: kandidatët për të mos aplikuar për bursa.
Aplikacionet e plotë duhet të dorëzohet me dëshmi të njohjes së anglishtes.
Të gjitha programet e tjera 24 janar 2013:? Për kandidatët që aplikojnë për bursa.
Emri i bursave / programit:
Bursat për Master dhe PhD në Studime Gjinore

Afati i fundit për aplikim:
* 24 janar 2013
Emri i bursave / programit:
MA dhe PhD Bursat në Histori

Afati i fundit për aplikim:
* 24 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursa për PhD në Shkenca Politike, Politikat Publike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare

Afati i fundit për aplikim:
* 24 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Bursa për PhD në Shkenca Njohës

Afati i fundit për aplikim:
* 24 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Pozicioni Postdoktorature tre-vjeçar në sistemet kompjuterike, Univ. i Tromso

Afati i fundit për aplikim:
* 23 nëntor 2012
Emri i bursave / programit:
Pozicioni Akademik në Psikologji

Afati i fundit për aplikim:
* 29 nëntor 2012
Emri i bursave / programit:
Biasiswa Pendidikan MPOB 2013

Afati i fundit për aplikim:
* 31 dhjetor 2012
Emri i bursave / programit:
Pozita doktoratës Hulumtues në Shkencave të Natyrës dhe Jeta në JSMC

Afati i fundit për aplikim:
2 dhjetor 2012 (në orën 12 pasdite, CET)
Emri i bursave / programit:
Europe College New Fellowships 20013-14

Afati i fundit për aplikim:
* 11 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Akademik Research Fellow Pozitat në të mësuarit e makinës dhe të dhënat e minierave në KAUST

Afati i fundit për aplikim:
Shqyrtimi i aplikacioneve do të fillojë menjëherë dhe pozicionet do të mbetet e hapur deri sa të mbushet.
Emri i bursave / programit:
MA dhe PhD Bursat në Ekonomi

Afati i fundit për aplikim:
* 24 janar 2012
Emri i bursave / programit:
Një pozitë Shkenca Kompjuterike PhD në UA dhe ekologji teorike është e hapur

Afati i fundit për aplikim:
* 30 nëntor 2012
Emri i bursave / programit:
Student PhD individualizimi biologjik i onkologjisë së rrezatimit në gjermane Center Cancer Research

Afati i fundit për aplikim:
Pozicioni është në dispozicion menjëherë
Emri i bursave / programit:
Pozita PhD në gjenetikë bakteriale dhe Salmonella biologjisë infeksionit

Afati i fundit për aplikim:
* 2012/11/15
Emri i bursave / programit:
Pozicioni PhD në Pharmacogenetics në Universitetin e G? Ttingen

Afati i fundit për aplikim:
Pozicioni është në dispozicion menjëherë
Emri i bursave / programit:
Teza Master në kërkimin bazë biomjekësore në Qendrën Gjermane Diabetes

Afati i fundit për aplikim:
* 23 nëntor 2012
Emri i bursave / programit:
Hidrogjen molekulare si karburantit microbial

Afati i fundit për aplikim:
* 8 shkurt 2013
Emri i bursave / programit:
2013 BAS PhD Bursa - Ndikimi i kimisë azotit në dëborë mbi kapacitetin oksidues atmosferike

Afati i fundit për aplikim:
* 31 janar 2013
Emri i bursave / programit:
Strukturore Sistemet metalike për të gazit Turbinat Sistemet

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Përmirësimi i qëndrueshmërisë duke optimizuar larjen e pëlhurave për të kursyer energjinë, ujin dhe pastrues

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Aace-AFM-101: Përmirësimi i ngarkesave aerodinamik parashikim për aplikimet e avionëve

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Hetuar Rregulloren Dinamik e P2X4 / 7 receptorët nën stres qethje në vende arteriale të prirur për atherosclerosis

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Aace-AFM-102: avancuar aerodinamik dhe Aeroacoustic Përllogaritje e Avionëve Zhurma

Afati i fundit për aplikim:
Aplikimet pranohen gjatë gjithë vitit
Emri i bursave / programit:
Bursa PhD - dinamika molekulare simulimet e acid Polylactic (PLA) polimer biodegradable

Afati i fundit për aplikim:
* 2013/04/01
Emri i bursave / programit:
Liquid-kristalor jonik lëngjeve si urdhëruar mediat e reagimit për kontrollin kimike dhe morfologjike

Afati i fundit për aplikim:
* 8 shkurt 2013AFRIKAANS العربية БЕЛАРУСКІЯ БЪЛГАРСКИ CATALÀ ČESKÉ CYMRAEG DANSKE DEUTSCH ΕΛΛΗΝΙΚΗ ENGLISH ESTONINAN زبان فارسی SUOMALAINEN FRANÇAIS GAEILGE GALEGO हिन्दी CROATAIN KREYÒL AYISYEN MAGYAR INDONESIA ITALIA עברית 日本 한국 LIETUVIŲ LATVIEŠU МАКЕДОНСКИ MELAYU MALTI NEDERLANDS NORSK POLSKI PORTUGUÊS ROMAN РОССИЙСКАЯ SLOVENČINA SLOVANIAN SHQIPTAR SRPSKI SVENSKA KISWAHILI ไทย FILIPINO TÜRKÇE УКРАЇНСЬКИЙ VIỆT NAM ייִדיש 汉语

© 2021 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center