LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1303648 visitors today, Monday, 18/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Бил Џејмсон фудбал стипендииЗначаен опис
Стипендијата беше формирана со цел да ги поттикне студентите, двете машки и женски, со извонредна способност

во фудбал (т.е. фудбал) да преземе додипломски студија на UNSW и да игра за UNSW фудбалски клуб

(UNSW ФК). За повеќе информации, посетете http://scholarships.online.unsw.edu.au


Подобност и други критериуми
Општи информации

Апликантите мора: да се запишат или предлага да се преземе Постојани програма од најмалку 2 години времетраењето на

UNSW? имаат извонредна способност во фудбалот и имаат докажано искуство како играч? и да биде активен

член на UNSW фудбалски клуб додека во приемот на стипендија. Избор е врз основа на

апликанти? Кликнете ОК ниво на вклученост во училиште, клуб и претставник фудбал.Дозволени институции

Оваа стипендија е достапна само на следниве образовни институции:

Универзитетот на Нов Јужен Велс
Оваа стипендија е достапна во секое австралиски институција се наоѓа во следните држави:

Нов Јужен Велс
Подобни курсеви

Се разбира Ниво

Оваа стипендија е достапна само за следниве нивоа курсот:

Диплома


Краен рок за аплицирање
Крајот на февруари 2013 година


Дополнителни информации, и важни рачно
http://scholarships.online.unsw.edu.au

Стипендиите ќе бидат доделени на машки и женски, и може да се обнови по 1 година. Организација

Име: Универзитетот на Нов Јужен Велс

CRICOS Шифра: 00098G

Веб-страница: http://scholarships.online.unsw.edu.auКонтакт Информации

Телефон: +61 (2) 93851078

E-mail: scholarships@unsw.edu.au


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center