LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1263436 visitors today, Tuesday, 12/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Азија-Пацифик Далечински заедница писменост / математика услуга наградаЗначаен опис
Наградите Регионална студентски водач препознае еден Златен клуч-членки во секоја од Златен клуч? Кликнете ОК 13

региони за извонредна посветеност кон општеството и прикажување на ефективни кампусот и заедницата

раководството, додека одржување супериорни академски резултати. Секој примател на Регионална студентски водач

Наградата ќе се смета за кандидат за престижната Меѓународен студентски лидер награда.Времетраење: 1,0 години

Годишна вредност: $ А 1,000.00

Вкупната вредност: $ А 1,000.00

Дополнителни детали: Стипендијата е во вредност од $ 1,000.


Подобност и други критериуми
Европската / Велика Британија Студентите Само:
Ова истражување Проектот има за финансирање спроведен. Финансирање за овој проект е на располагање на граѓаните на голем број европски земји (вклучувајќи ја и Велика Британија). Во повеќето случаи, ова ќе ги вклучи сите државјани на ЕУ. Сепак целосно финансирање не можат да бидат достапни за сите кандидати и треба да го прочитате целиот оддел и детали за проектот за понатамошни информации.


Краен рок за аплицирање
* 15 Јануари, 2013 година


Дополнителни информации, и важни рачно


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center