LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1263513 visitors today, Tuesday, 12/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

ANU претпријатија хемија СтипендииЗначаен опис
Стипендијата се доделува на студенти кои се постигне вториот и третиот најдобри резултати во својата прва

година на хемијата студии. Примателите мора да преземе 12 единици на студии по хемија во својата втора година,

и да биде запишан во програмата доведува до диплома за наука. Времетраењето и вредност

Времетраење: 1,0 години

Годишна вредност: $ А 800,00

Вкупната вредност: $ А 1,200.00

Дополнителни детали: Стипендијата обезбедува еднократна исплата на или $ 800 или $ 1200.


Подобност и други критериуми
Оваа стипендија е достапна само на следниве образовни институции:

Австралискиот национален универзитет (ANU)
Оваа стипендија е достапна во секое австралиски институција се наоѓа во следните држави:

Австралиската Capital Territory
Подобни курсеви

Се разбира Ниво

Оваа стипендија е достапна само за следниве нивоа курсот:

Диплома
Поле на студии

Оваа стипендија е достапна за курсеви за следните области на студии:

Наука
Животот науки
Физички науки
Организација

Име: Австралискиот национален универзитет

CRICOS Шифра: 00120C

Веб-страница: http://www.anu.edu.auКонтакт Информации

Телефон: +61 (2) 61257733

Факс: +61 (2) 61250751

E-mail: ug.schols @ anu.edu.au


Краен рок за аплицирање
Нема посебна апликација бара


Дополнителни информации, и важни рачно
http://www.anu.edu.au

Организација

Име: Австралискиот национален универзитет

CRICOS Шифра: 00120C

Веб-страница: http://www.anu.edu.auКонтакт Информации

Телефон: +61 (2) 61257733

Факс: +61 (2) 61250751

E-mail: ug.schols @ anu.edu.auТелефон: +61 (2) 61250677

E-mail: student.services @ cecs.anu.edu.au


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center