LeadLearners.Org™ Thanks to all our 637834 visitors today, Monday, 03/Aug/2020

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

9 JSMC докторски истражувач Позиција: Симбиозата специфични ексудат компоненти од корист корен-колонизација габа Piriformospora Индика и Arabidopsis thalianaЗначаен опис
На Факултетот за извонредност "JSMC" ги поканува апликации за докторски истражувач Позиција ТВ-L E13 65% (Ref.No. 106/2014) Симбиозата специфични ексудат компоненти од корист корен-колонизација габа Piriformospora Индика и Arabidopsis thaliana Ние студија на симбиотички интеракција залог


Подобност и други критериуми
Ние очекуваме: магистрирал (или еквивалентен) во природни науки. Кандидати за да заработи од нивниот степен се добредојдени да се применуваат. пожелно методолошки вештини: стерилни работа со габи и растенија, протеини анализа, 2D-гелови, LC-MS, MALDI-TOF, банка на податоци за анализа, метаболомиката висока мотивираност и во


Краен рок за аплицирање
* 31 март 2014 година


Дополнителни информации, и важни рачно
http://www.jsmc.uni-jena.de/phd-program/fellowship-application/advertisement/

Ние нудиме: високо комуникативни атмосфера во научна мрежа обезбедување на највисоко ниво истражувачки капацитети докторска истражувач позиција (ТВ-L E13, 65%) финансиран три години врз основа на прописите на Фондацијата за истражување германскиот како и дарежлив финансирање на истражувањето на сеопфатна


© 2020 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center