LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1290350 visitors today, Friday, 15/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

14 д-р позиции во земјотресно инженерство и инженерска сеизмологијаЗначаен опис
На 2014/2015 издание на земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (Роуз) програма на Програмата р во разбирање и управување екстреми (UME) е понудено од страна на Факултетот Уме на IUSS Павија да се обучуваат дипломирани студенти и професионалци во проценката, за ублажување и за управување со


Подобност и други критериуми


Краен рок за аплицирање
* 11 април, 2014


Дополнителни информации, и важни рачно
http://www.roseschool.it/page/252/application-procedure.html

Земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (Роуз) е една од трите наставни програми на докторска програма во разбирање и управување екстреми работи од страна на Уме Факултетот, другата е со ризици и управување со вонредни состојби (РЕМ) и поврзани со времето ризици (WRR). Оттука, при пополнување на Appl


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center