LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1285139 visitors today, Wednesday, 13/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

9 JSMC докторски истражувач Позиција: Откривање на мала молекула Инхибиторите на повеќеклеточни развојЗначаен опис
На Факултетот за извонредност "JSMC" ги поканува апликации за 9 докторска истражувач позиции (ТВ-L E13, 65%) Истражувачки проекти на неколку теми во природни и животот науки Ние нудиме: високо комуникативни атмосфера во научна мрежа обезбедување на највисоко ниво истражување објекти на Докт


Подобност и други критериуми
Ние очекуваме: магистрирал (или еквивалентен) во природните или Животот науки (на пример, биологија, хемија, биоинформатиката, науки за земјата, биомедицински науки, биотехнологијата, итн.) Кандидати за да се добие нивниот степен се добредојдени да се применуваат висока мотивираност и интерес да се приклучи еден од interdisciplina


Краен рок за аплицирање
* 31 март 2014 година


Дополнителни информации, и важни рачно
http://www.jsmc.uni-jena.de/phd-program/fellowship-application/online-application-portal/

Фридрих Шилер универзитетот Јена е еднаква можност работодавачот. Процедурата за аплицирање се одвива исклучиво на интернет преку http://www.jsmc.uni- jena.de/phd-program/fellowship-application/online-application-portal/ JSMC онлајн апликација портал. Ве молиме запознаат себе си со отворен р


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center