LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1286772 visitors today, Thursday, 14/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Д-р и MRes Студентските 2014-2015 на Универзитетот во АлстерЗначаен опис
Универзитетот поканува апликации за прием со полно работно време истражувања да почне во септември 2014 година. Студентските ќе бидат достапни за избраните апликанти *. Истражувачки надзор доведува до степен доктор по филозофија (PhD) е понудено во следните истражувачки институти: наука, En


Подобност и други критериуми


Краен рок за аплицирање
* 28 февруари 2014


Дополнителни информации, и важни рачно


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center