LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1265179 visitors today, Tuesday, 12/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Тенеси Техника универзитет (TTU) Компјутерски науки (CS) дипломиран програма: Наставни асистентЗначаен опис
Компјутерски науки оддел во Тенеси Техника универзитет (www.tntech.edu) во моментов доделување на повеќе настава асистент за падот 2014 семестар. Студентите заинтересирани за оваа можност, мора да добие нивните додипломски степен до мај 2014 година, се сретна со барањата за полноправно acceptanc


Подобност и други критериуми
Со цел да се смета за една од овие асистент, кандидатот мора да e-mail (со "" Настава асистент апликација "" само на e-mail Предмет линија): писмо за интерес, кратка биографија и копија од препис (и) на Бил Eberle на weberle@tntech.edu.


Краен рок за аплицирање
* 28 февруари 2014


Дополнителни информации, и важни рачно


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center