LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1286771 visitors today, Thursday, 14/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Марија Кири рана фаза истражувач во Deep вградување смолкнување Зајакнување на бетонски конструкции користење CFRPЗначаен опис
Одделот за Архитектура и градежништво (ACE) на Универзитетот во Бања има богата и силна репутација за својот креативен и инспиративен пристап кон истражување и настава во изградена средина. Постојат околу 45 академици, 80 докторанти, 100 Магистер на студентите и 800 додипломски Овој проект ќе ги испита изводливоста и предвидливо моделирање на оваа техника. На СЕ ќе се регистрирате за докторски студии на Универзитетот во Бат, а исто така ќе се бара да поминуваат период од преместување на една од партнерските институции да добиете дополнителна обука. Ова е многу веројатно да биде


Подобност и други критериуми
BRECICM се обидува да го назначи рана фаза истражувач (СЕ) во областа на јаглерод оптички-полимер зајакнат со (CFRP) смолкнување зајакнување на бетонски конструкции користење на бањата измислена техника на длабоко вградување. Овој 3-година на определено време д-р пост е составен дел на финансирани од ЕУ Марија Кири Почетна практики во на


Краен рок за аплицирање
* 28 март 2014 година


Дополнителни информации, и важни рачно
http://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae/templates-instructions
http://www.bath.ac.uk/engineering/graduate-school/pg-research/how-to-apply/index.html,
http://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/index_en.htm

Оваа позиција е предмет на Марија Кири стипендии рокови и услови. Кандидатите кои аплицираат за оваа позиција мора (во времето на вработувањето) да биде во првите четири години (со полно работно време противвредност истражување искуство) од нивното истражување кариери и се уште не имаат докторски студии. Ова е мерено ѓ


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center