LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1263566 visitors today, Tuesday, 12/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Постдокторски позиција во психологијаЗначаен опис
Квалификации вклучуваат докторат степен (или еквивалентен) во психологија. Д-р мора да се добиени во рок од три години пред истекот на рокот на оваа Објава. Тековни или планирани истражувања со висок истражувач во Одделот за психологија, Универзитетот во Стокхолм, е потребно.

Задачи
Успешното кандидат се очекува да соработуваат со истражувачите на Катедрата за психологија, Универзитетот во Стокхолм и да се направи свој истражување во рамките на психологија и, исто така, да учествуваат во настава (максимум 20%).

Проценка и одлука
Одлуката за тоа кој ќе добие позиција ќе се базира на научен квалитет како што е демонстрирано од сопствени истражувања. Одлуката, исто така, ќе се базира на жалителот? Способноста да соработуваат и комуницираат со другите.
Позицијата е со полно работно време и има за две години.
Стокхолм универзитет има за цел да се промовира еднакви можности преку поттикнување рамномерен родовата дистрибуција и особено ние го поздравуваме жените да аплицираат за оваа позиција. Ние, исто така, го цениме квалитетите на етничката и културната разновидност може да придонесе за универзитетот.

Информации
За информации за позиција, ве молиме контактирајте Раководител на одделение, професор Ен-Шарлот Smedler, acsr@psychology.su.se, телефон +46- (0) 8-16 3872, или заменик-шеф на Одделот, професор Марија Ларсон, marlar @ psychology.su.se, телефон +46- (0) 8-16 3937.

Претставници на синдикатот
Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) и Лизбет H ggberg? (Fackf? Rbundet СТ), телефон +46- (0) 8-16 2000 (централа), и Gunnar Stenberg (SEKO), телефон +46- (0 ) 70-316 43 41.

Апликација
Следните документи во дупликат треба да бидат приложени со вашата апликација:
Кратка биографија,
објавување листа,
опис на тековните и планираните истражувања (максимум 3 страници)? висок истражувач во одделението, со кои барателот ќе соработуваат, мора да го потпише овој документ, и
избор на 10 научни трудови.


Подобност и други критериуми
Види потребните квалификации погоре


Краен рок за аплицирање
* 29 Ное, 2012


Дополнителни информации, и важни рачно
Ве молиме испратете ја вашата апликација, означени со референтен број
SU 619-3205-12, не подоцна од 29 ноември 2012, на:
Универзитетот во Стокхолм
Регистратор / P?
SE-106 91 Стокхолм
ШВЕДСКА


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center