LeadLearners.Org™ Thanks to all our 1303307 visitors today, Monday, 18/Nov/2019

Изберете стипендии Позиција
Lead Learners LeadLearners.Org
Препорачува страници: TIGP, Bioinformatics.Center, Our Facebook Page | Претплатете

Име на стипендија / програма

Постдокторски научен соработник (Облак компјутер и сајбер безбедноста)Значаен опис
Ве покануваме апликации од соодветно квалификувани кандидати за фиксен период 2 години позиција како Кандидат на науките научен соработник во кибер безбедност група во компјутерски науки Одделот на Универзитетот во Ваикато, Нов Зеланд.


ОПШТИ
Одделот компјутерски науки во рамките на Факултетот за Компјутери и Математика Науки има висока меѓународна репутација и се фокусира на обезбедување на високо квалитетна настава и истражување во компјутерската наука.


ПОЗИЦИЈА ЦЕЛ
- Да се ​​преземат независни истражувања во сајбер безбедноста, со фокус на cloud computing безбедност, податоците потекло и безбедност на податоците.
- За да се изгради продуктивен истражување соработка со една или повеќе постојани академскиот кадар во одделот.
- Да им се помогне на претпоставен во фондот и апликациите за грант.
- За подобрување на истражувањето на животната средина.
- Да се ​​работи со и да ги поттикне дипломирани студенти во рамките на одделот.
- Некои настава поддршка како што се бара (приближно половина се разбира една година).
- Некои студент надзор како што се бара.Деталите на апликацијата
Заинтересираните кандидати можат да поднесат целосна биографија, пропратно писмо и истражување изјава д-р Рајан Ко на ryan@waikato.ac.nz од 3 ја 2013 година 23:59 часот изутрина НЗТ.


Подобност и други критериумиКраен рок за аплицирање
* 3 јануари 2013


Дополнителни информации, и важни рачно
Плата на позиција е високо конкурентна и ќе биде отворена до пополнети.

Успешното кандидат се очекува да започне од февруари 2013 година. Жалиме што само успешните апликанти ќе бидат контактирани.


© 2019 LeadLearners.Org ™
admin@LeadLearners.Org
+18133888836
Designed by: Emmanuel Salawu at Bioinformatics Center